Om oss

Brødr. Aaberg Mek. verksted AS er en bedrift med lange tradisjoner innen stålarbeid

Dagens eier, Trygve Melkeberg overtok Brødr. Aaberg mekaniske verksted i 1992, da gründerne, brødrene Aaberg, gikk av med pensjon. De hadde siden 1963 drevet mekanisk verksted i ski. Bedriften har i dag 8 ansatte.

Brødr. Aaberg Mek. Verksted AS har spesialisert seg på produkter i rustfritt/syrefast stål og aluminium. Vår lange erfaring, kvalifiserte medarbeidere samt gode relasjoner til dyktige underleverandører, gjør at vi klarer å finne kundetilpassede optimale løsninger med høy kvalitet og finish på de prosjekter våre kunder presenterer for oss.

Vi samarbeider både med små og store bedrifter som driver i vidt forskjellige bransjer.

Vi leverer alt innen platearbeid, sveisearbeid, stålkonstruksjon, trapper, rekkverk og skiltplater. Vi bruker det siste innen CNC- styrte maskiner – som valser, knekkemaskiner, rørbøyere og stanse/ laserskjærer som perforerer alle typer stål, rustfritt og aluminium opp til 8 mm.

Vi har et langsiktig fokus for å trygge våre investeringer til det beste for de ansatte og eiere. Vårt mål er å være best på kundetilpassede produkter, at vi har korte leveringstider – kort sagt at du får det produktet  du vil, når du trenger det.

Vi har strenge sikkerhetsrutiner for å redusere risiko i våre arbeidsprosesser, og bestreber et sunt og trygt arbeidsmiljø for de ansatte og miljøet.